Delinqüent reincident

Detingut a Ciutat Vella un home amb desenes d’antecedents que va cometre més de 20 robatoris

detenido ladron de multiples robos / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra detenen un home que va cometre 21 robatoris a diverses botigues de Barcelona. L’home acumula ja 68 antecedents, 30 dels quals ha comès al llarg d’aquest últim any. Sobretot, robava en hotels, restaurants, farmàcies i també en algunes cases. Va actuar a Ciutat Vella i l’Eixample entre els mesos de juny i setembre d’aquest any.

Per delinquir sempre seguia el mateix patró: intentava passar desapercebut quan accedia als establiments i s’assegurava que ningú el vigilava. Després, forçava portes secundàries per entrar en zones reservades. Una vegada dins, buscava els objectes de valor i els diners per emportar-s’ho. Quan les botigues o els comerços estaven tancats, forçava les portes corredisses i trencava persianes o panys, si era necessari.

Sovint aconseguia robar claus, mentre els treballadors atenien els clients. Després les utilitzava per obrir caixes fortes o per entrar a l’establiment quan tancava sense aixecar sospites.

Múltiple reincidència

Notícies relacionades

El lladre canviava el seu mètode quan entrava en pisos o habitacions d’hotels. En aquests casos, solia escalar per la façana o saltava d’un edifici a l’altre a través de les zones comunitàries. Així, aconseguia accedir a les terrasses i forçava les portes per accedir als interiors. En dos dels robatoris, va ser sorprès pels residents i va haver de fugir.

Sostreia aparells electrònics com mòbils, càmeres de vídeo i fotografia, tauletes, ordinadors portàtils i rellotges de luxe. Després d’una investigació, els Mossos van relacionar aquest home amb un total de 21 robatoris comesos a Ciutat Vella.