Tenia 56 anys

Mor la dona atropellada per un bus a la Rambla de Barcelona

Amb aquesta ja són 14 les víctimes mortals per accidents de trànsit a Barcelona.

Mor la dona atropellada per un bus a la Rambla de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un autobús de la línia 59 de TMB ha atropellat mortalment aquest matí una dona de 56 anys a la Rambla de Barcelona. Els fets van passar a les 11.25 hores d’aquest diumenge i la víctima va haver de ser traslladada en estat greu a l’hospital, on posteriorment ha mort.

Segons fonts de TMB, la dona creuava fora de pas i el conductor no l’ha pogut esquivar. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana, i la seva unitat d’investigació i prevenció de l’accidentalitat (UIPA) s’ha fet càrrec de la investigació.

Per la seva banda, l’ajuntament ha activat el servei d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials per atendre els familiars de la víctima. El consistori ha lamentat la mort de la ciutadana i ha reafirmat el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat. Amb aquesta ja són 14 les víctimes mortals per accidents de trànsit a Barcelona.

Altres actuacions

Les àrees del centre de Barcelona són molt animades aquests dies i amb molts vianants amb motiu de la Mercè. El bon temps i totes les activitats organitzades per la festa patronal de la capital catalana fa que més persones de l’habitual es concentrin al centre de la ciutat.

Notícies relacionades

D’altra banda, els Bombers de Barcelona també han hagut d’actuar aquest diumenge al matí per rescatar dos operaris de manteniment que s’havien quedat atrapats en una màquina elevadora a l’escenari de concerts de la Mercè situat a la platja del Bogatell.

Segons els bombers, en el moment de la incidència, els treballadors eren a la cistella de l’elevador, que s’havia desplegat a la màxima alçada per fer tasques de manteniment en l’estructura de l’escenari.