A Palma de Mallorca

Quatre homes s’enfronten a 240 anys de presó per violar una menor

La Secció Segona de l’Audiència Provincial celebra entre aquest dimarts i aquest dimecres el judici

Quatre homes s’enfronten a 240 anys de presó per violar una menor

Europa Press

2
Es llegeix en minuts

La Secció Segona de l’Audiència Provincial celebra entre aquest dimarts i aquest dimecres (10.00 hores) el judici contra quatre homes acusats d’una violació grupal a una menor en un domicili de Palma i per a qui el fiscal reclama penes que sumen 240 anys de presó per agressió sexual i col·laboració.

 En concret, el Ministeri Públic demana per a cada un d’ells 15 anys per la seva respectives agressions i 45 més per col·laborar a les accions dels altres tres. A més, un d’ells s’enfronta a set anys més de presó per delicte d’afavoriment de la prostitució, ja que suposadament va oferir vendre la víctima per 1.000 euros perquè exercís la prostitució. En concepte de responsabilitat civil, la Fiscalia demana als acusats indemnitzar conjuntament i solidàriament la víctima en la quantitat de 100.000 euros pels danys morals soferts. 

Segons l’escrit de conclusions, els fets van passar la nit del 8 de gener del 2016 al domicili d’un dels processats, al Polígon de Llevant, de Palma, en unió de dos menors d’edat i tenint ple coneixement de l’edat de la menor que, llavors, tenia 15 anys.

 Pel que sembla, la víctima era amb un altre menor en una habitació del domicili, a la qual, amb ànim libidinós, van accedir tots els processats. Davant la negativa d’ella que fossin allà, el menor d’edat els va fer fora i va tancar la porta amb balda.

No obstant, els processats van aconseguir obrir-la des de fora amb un pal i accedir, manifestant a la víctima que havia de mantenir relacions sexuals amb tots ells i tot i que aquesta va manifestar que no volia i va insistir en la seva negativa va adoptar una actitud de submissió fent el que els processats li deien que fes davant l’angoixa i intens aclaparament que la situació li produïa i conscient de la inutilitat de qualsevol resistència.

Estat de xoc

Finalment, segons el Fiscal, mentre la menor tancava els ulls, tots els processats van procedir a tocar-li el cos, a penetrar-la vaginal i bucalment, i així mentre un la penetrava vaginalment, ella li feia a un altre una fel·lació, repetint-se aquesta acció amb tots els acusat successivament, quedant en estat de xoc al finalitzar.

L’endemà, el 9 de gener del 2016, els processats li van enviar un missatge d’àudio a la víctima, en què li deien «escolta’m dels 7 nens que et vam penetrar, quin et va agradar més».

El processat major d’edat va oferir, així mateix, vendre la víctima per 1.000 euros a un altre home perquè exercís la prostitució, arribant tots dos a un acord del repartiment dels guanys que aquesta obtingués, i l’acusat es quedaria amb un 40% del que guanyés, del qual li donaria un tant per cent a l’altre. L’acord no va arribar a materialitzar-se ni la menor va exercir la prostitució.

Notícies relacionades

Com a conseqüència de tals fets, la menor d’edat ha rebut tractament psicològic.

 

Temes:

Violadors