Daniel Sancho pateix una «davallada anímica» a la presó, revela el seu advocat

Youtube / Puro Disfrute

1
Es llegeix en minuts

Amb els fets més que explicats i amb Daniel Sancho, autor confés de l’assassinat i esquarterament del cirurgià Edwin Arrieta a Tailàndia, en presó preventiva, la pilota és a la teulada de la justícia. Els advocats del fill de l’actor Rodolfo Sancho no només treballen per evitar que sigui traslladat a la presó de màxima seguretat de Bangkok, sinó que pretenen que continuï aïllat dels altres reus del centre penitenciari de l’illa de Koh Samui per protegir la seva integritat física. Així ho ha revelat a EL PERIÓDICO un dels seus advocats, Ramón Chippirrás, que també ha revelat una informació una mica preocupant: el fill de l’actor Rodolfo Sancho pateix una «davallada anímica» des que està entre reixes.

El jove de 29 anys és a la infermeria, segons marca el protocol anticovid de la presó. Quan s’acabin els 10 dies d’aïllament, Sancho haurà de passar al mòdul de presos i compartir cel·la «amb 30 persones més», assenyala Chippirrás. Ara conviu amb quatre reus, va indicar dimecres el responsable del centre.

Aquell dia, el director Watcharapong Boonsaior, va apuntar que el detingut no mostrava «signes de por o ansietat». Quan va ingressar, a més, li van rapar els cabells per evitar que agafi polls i algunes fonts afegeixen que fa ioga a la cel·la. Sigui com sigui, el seu estat anímic ha empitjorat, revela el lletrat.

La teoria del còmplice agafa força

D’altra banda, l’equip jurídic Balfagón-Chippirrás suggereix la possibilitat que Sancho tingués un còmplice en el crim. Esquarterar un cos en tan poques hores, afirmen, és una tasca utòpica per a una sola persona, fins i tot per a una amb l’extraordinària forma física de Sancho.

Notícies relacionades

La primera persona que va plantejar aquesta hipòtesi va ser l’advocada i criminòloga Carmen Balfagón, exmilitant de Vox, persona de confiança del PP i col·laboradora habitual en les tertúlies de successos del programa ‘Viva la vida’ de Mediaset. «Estic segura que estava acompanyat», ha afirmat durant l’última setmana.

Aquest argument va prendre un caire oficial divendres, ja que Balfagón, juntament amb Chippirrás, van ser contractats per la família de Sancho per col·laborar en la defensa de l’autor confés amb els advocats Fernando Oca i Khun Anan, que són al país del sud-est asiàtic.