1
Es llegeix en minuts
EFE

El tors d’un cos que va aparèixer a finals de juny a la platja del Miracle de Tarragona correspon al de la dona desapareguda el dia 13 d’aquell mes en una riera d’Ullastrell (Barcelona) a causa de les fortes tempestes.

La Guàrdia Civil de Tarragona, junt amb el Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil de Madrid, ha pogut identificar les restes després de fer una comparativa de l’ADN del tors i de familiars de la dona desapareguda, que ha donat resultat positiu, segons informa aquest dimecres l’institut armat.

El 13 de juny, una forta tempesta que va afectar el Vallès Occidental va provocar la crescuda de la riera de Gaià a Ullastrell i es va endur un cotxe en el qual viatjava una parella. Al turisme va aparèixer el cadàver de l’home, però, no, el de la dona. Se la va buscar durant dies, però la recerca, per part de diferents cossos d’emergències, va resultar infructuosa.

Notícies relacionades

A finals de juny, el dia 29, va ser trobat a la platja del Miracle de Tarragona un cos sense braços ni cames que podia correspondre a la dona desapareguda en aquell aiguat, com ara han confirmat les proves de l’ADN.

Segons informa la Guàrdia Civil, el Servei de Criminalística confirma que l’ADN del cadàver coincideix en línia materna amb les mostres recollides per part dels Mossos d’Esquadra als familiars de la desapareguda a Ullastrell, per la qual cosa s’ha conclòs sense cap dubte que les restes són les de la dona desapareguda.