Alacant

Vídeo | Un toro mor ofegat en els bous a la mar de Dénia

Fa anys que els grups animalistes insisteixen que aquest esdeveniment és una aberració i que suposa el maltractament dels toros

Els voluntaris han tret l’animal del mar amb la barca i han intentat reanimar-lo, però no ha sigut possible

1
Es llegeix en minuts

Un toro ha mort aquest dilluns a Dénia (Alacant) durant la celebració de la tercera jornada de les festes del municipi. L’incident s’ha produït mentre es desenvolupava una de les activitats més tradicionals i alhora més polèmiques dels festejos de la capital de la comarca de la Marina Alta, els coneguts bous a la mar.

Fa anys que els grups animalistes insisteixen que aquest esdeveniment és una aberració i que suposa el maltractament dels toros. No obstant, els bous a la mar segueixen sent una de les activitats de les Festes de la Santíssima Sang de Dénia que més seguiment té.

Notícies relacionades

Uns voluntaris en barca intenten d’assegurar que els toros que són llançats a l’aigua no morin, però aquesta mesura avui no ha sigut suficient, i un dels animals ha mort ofegat al mar al caure a l’aigua després d’envestir gent a la plaça.

Els voluntaris han tret el toro amb la barca i han intentat reanimar-lo, però no ha sigut possible. L’animal mort pertanyia a la ramaderia El Cova, i després del succés s’ha suspès la resta de la sessió de bous a la mar de la jornada d’avui.