VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un turista irlandès mata la seva parella en un hotel de Salou

Un home mata a ganivetades la seva parella a Cornellà en presència del fill de tots dos, de 2 anys

Brutal agressió trànsfoba al metro de Barcelona: «Comporta’t, merda. Et mataré»

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos han detingut un home de 30 anys per la mort violenta de la seva parella, una turista irlandesa com ell, a l’hotel Magnolia de Salou (Tarragonès). Fonts policials van indicar que els fets van passar a les 21.30 hores de diumenge, quan van rebre un avís procedent d’aquest allotjament que indicava que hi havia una dona ferida de gravetat.

A l’arribar-hi, els agents van constatar que la víctima estava ajaguda a terra i que hi havia un home al seu costat que presentava una ferida que es podia haver provocat ell mateix. Tot i que el personal del Servei d’Emergències Mèdiques va intentar reanimar la dona, no va poder fer res per salvar-li la vida.

Les autoritats han iniciat una investigació, que està sota secret.

Resposta oficial

La consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, Tània Verge, ha lamentat l’assassinat d’una dona a Salou (Tarragona) aquest diumenge i ha advertit: «El masclisme no fa vacances».

«Colpejades per un nou feminicidi a casa. Tot el suport a la família de la víctima», ha asseverat en un tuit aquest dilluns recollit per Europa Press.

Verge ha advertit que «quan augmenta la convivència, s’incrementa el risc de patir violència» davant el període vacacional.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per presumptament matar una dona en un hotel de Salou després de trobar-lo al costat del cos amb una ferida que s’havia provocat ell mateix.

 «Acompanyem l’Ajuntament de Salou i posem els nostres serveis a disposició de la família i de l’entorn de la víctima», ha afirmat la Conselleria d’Igualtat i Feminismes en un tuit.