Successos

Mor l’home que va rebre a Batea una pallissa brutal per part de dos joves

Els arrestats són un noi de 19 anys i un menor d’edat

  • Un home ferit greu al ser apallissat a Batea per dos joves que han sigut detinguts

  • Inquietud policial davant l’augment de navalles entre joves en l’oci nocturn

Mor l’home que va rebre a Batea una pallissa brutal per part de dos joves
1
Es llegeix en minuts
ACN

El veí de Batea (Terra Alta, Tarragona) que divendres passat va rebre una brutal pallissa per part de dos joves ha mort aquest diumenge a la nit. L’ajuntament de la localitat ha sigut qui ha donat la notícia, i ha decretat dos dies de dol al municipi. A través d’un comunicat, l’alcalde en funcions, Joaquim Paladella, també ha convocat tota la ciutadania aquest dimarts a la una del migdia per guardar un minut de silenci com a mostra de condol a la família i de rebuig «per aquest acte de violència injustificada».

Els fets van passar divendres a la nit. La víctima va trucar als Mossos d’Esquadra informant que estava greument ferida i va ser traslladada l’hospital.

A un centre de menors

Notícies relacionades

Poques hores després, els agents de la Unitat d’Investigació de Gandesa detenien un noi de 19 anys i un altre menor d’edat com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, el noi major d’edat ha passat a disposició judicial aquest dilluns al matí i encara es desconeix la decisió del jutge d’instrucció de guàrdia de Gandesa. Per la seva banda, l’arrestat menor d’edat ha ingressat en un centre de menors.