Violació grupal

Un dels acusats de violar una nena d’11 anys al Màgic de Badalona torna a ingressar en un centre de menors

  • Albiol arrasa i aconsegueix la majoria absoluta

  • Agressions Màgic Badalona: la família de la menor violada se n’anirà de la ciutat

Un dels acusats de violar una nena d’11 anys al Màgic de Badalona torna a ingressar en un centre de menors

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un dels acusats de la violació grupal d’una nena d’11 anys al centre comercial Màgic de Badalona a mitjans de novembre de l’any passat ha tornat a ingressar en un centre de menors, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat a l’ACN fonts judicials.

El noi havia ingressat al principi en un centre d’aquestes característiques, però la defensa va recórrer la decisió i va aconseguir revocar-la el 12 d’abril. Posteriorment, la fiscalia va presentar recurs a la nova situació davant l’Audiència Provincial, que ara anul·la la decisió prèvia i torna a enviar el menor a un centre de règim tancat. Aquest és l’únic menor que està en règim tancat per la presumpta violació.

La presumpta violació grupal de sis menors sobre una nena d’onze anys va tenir lloc als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona a mitjans de novembre de l’any passat, i després que el cas sortís a la llum pública s’han denunciat tres casos més al mateix lloc, que els Mossos investiguen.

Notícies relacionades

El cas va motivar, a més, amenaces de mort de l’entorn d’un dels presumptes agressors al germà de la víctima, cosa que va provocar que la família de l’afectada marxés de Badalona.

Dels sis implicats, un segon menor d’edat és lliure i els altres quatre tenen menys de catorze anys, per la qual cosa són inimputables.