Visita familiar

La mare de Dani Alves defensa la seva innocència després de visitar-lo a la presó

  • Alves al·lega que ha escolaritzat els seus fills a Barcelona per descartar el risc de fuga

  • La denunciant de Dani Alves estudia denunciar ‘El Circ’ de 8TV per difondre la seva imatge

La mare de Dani Alves defensa la seva innocència després de visitar-lo a la presó

Chance

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Mentre l’exjugador del FC Barcelona segueix en presó provisional a l’espera de judici, els familiars i amics més pròxims de Dani Alves li continuen mostrant suport públicament.

En aquesta ocasió van ser la mare i el germà del futbolista els que van anar a la presó de Brians II on Alves continua ingressat acusat d’agressió sexual d’una jove de 23 anys al lavabo d’un reservat de la discoteca Sutton per poder ser a prop seu i xerrar durant una estona.

Sempre molt pendents de la complicada situació que està vivint Alves, el seu germà Ney i la seva mare Lucía van defensar un cop més la seva innocència malgrat totes les proves que l’acusen.

«El meu fill és innocent», sentenciava la mare del futbolista després de la trobada a la presó. Assegura que ella confia en el seu fill i en què sempre s’ha comportat bé: «Tinc molta fe i crec en la innocència del meu fill. El meu fill és molt bo, ho fa tot bé».

Notícies relacionades

Quant a la complicada etapa que està vivint a la presó a l’espera de judici, tots dos van explicar: «Està esperant que la seva innocència sigui provada. Està bé». Ney Alves, que fa de traductor de la seva mare, coincideix amb ella que veu molt bé el seu germà: «El Dani està bé».

S’ha de recordar que Dani Alves continua en presó provisional a l’espera de judici ja que tant el jutge d’instrucció com l’Audiència de Barcelona han rebutjat els recursos de la seva defensa per un possible risc de fuga del detingut. Malgrat els intents del seu advocat per reclamar la seva posada en llibertat mentre no se celebri el judici.