Comunicat

La denunciant de Dani Alves estudia denunciar ‘El Circ’ de 8TV per difondre la seva imatge

  • La jutge manté a la presó Dani Alves per agressió sexual «amb penetració»

  • La fiscalia s’oposa a la petició de llibertat de Dani Alves al considerar que hi ha «risc de fuga»

La denunciant de Dani Alves estudia denunciar ‘El Circ’ de 8TV per difondre la seva imatge

8TV

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El cas Alves obre un nou capítol relacionat amb el seu tractament en els mitjans de comunicació. La defensa de la noia que va denunciar el futbolista estudia accions legals contra ‘El Circ’, programa presentat per Frank Blanco a 8TV, per difondre alguns fotogrames de les càmeres de seguretat del local en el qual es van produir els fets, imatges en les quals apareix la denunciant.

«Mostrem el nostre rebuig absolut tant a la publicació de les imatges emeses al programa ‘El Circ’ de 8TV de la meva clienta i la seva cosina, així com a com s’han tractat (malgrat el més que dubtós pixelat que ressenyen)», comença l’escrit publicat per l’advocada Ester García a la seva xarxes socials, i afegeix que la publicació de les imatges, «a més de provocar un mal irreparable a la nostra clienta i ser reprovables èticament i moralment, podria constituir infraccions penals i civils».

«Des del nostre equip jurídic estem valorant les corresponents accions judicials per eliminar les imatges esmentades, així com per protegir el dret a la intimitat de la meva clienta i els seus familiars», conclou el comunicat.

Per ser més exactes, dimecres passat 24 de maig, ‘El Circ’ va revelar en el seu sumari que tenia, en exclusiva, «les fotos de les quals tothom parla, però que ningú ha vist». Posteriorment, el programa de 8TV va emetre fotogrames de les càmeres de seguretatdel local en les quals apareix la presumpta víctima abans de coincidir amb l’exfutbolista del Barça, a més de fer una reconstrucció del relat de la nit. De fet, algunes d’aquestes instantànies semblen no estar pixelades i el rostre de la denunciant es pot distingir amb l’únic impediment de la mala qualitat de la gravació.

Notícies relacionades

Cal destacar que la jutge que porta la investigació dels fets va decidir a principis de maig mantenir a presó l’exjugador del FC Barcelona Dani Alves, acusat de la presumpta agressió sexual d’una jove de 23 anys al lavabo d’un reservat de la discoteca Sutton, a la capital catalana, la nit del passat 30 de desembre. La interlocutòria va destacar que el jugador ha ofert «diverses declaracions i en cada una ha donat una versió diferent», i que en l’última no li «quedava més remei» que reconèixer que havia tingut sexe consentit perquè les restes de semen trobades a la vagina de la víctima eren seves. La togada també afirma que continua existint risc de fuga i que «no apareixen prou motius per modificar» el seu empresonament provisional, segons la interlocutòria a què ha tingut accés EL PERIÓDICO.

D’aquesta manera, la magistrada rebutja la petició de la defensa que el futbolista brasiler quedés en llibertat, argumentant que les relacions sexuals que va tenir amb la víctima van ser consentides i partint d’un informe d’un detectiu privat sobre les imatges gravades per les càmeres de seguretat de la discoteca. L’advocat del futbolista, Cristóbal Martell, pot presentar un recurs contra aquesta resolució davant l’Audiència de Barcelona.

Temes:

Dani Alves