Investigació oberta

Detingut el sospitós de matar un noi a Santa Coloma de Farners

Els Mossos van localitzar el cos de la víctima en un bosc després que al març es denunciés la seva desaparició

  • Ferida greu una nena de 12 anys al caure des d’un segon pis a Maçanet de la Selva

  • Famílies d’acollida denuncien «desprotecció total» dels nens amb discapacitat al complir els 18

Detingut el sospitós de matar un noi a Santa Coloma de Farners
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 52 anys presumptament relacionat amb la mort violenta d’un altre home el mes passat març a Santa Coloma de Farners (la Selva, Girona). La víctima tenia 29 anys i el seu cos va ser localitzat a mitjans d’abril en una àrea boscosa de la localitat. Abans, al març, s’havia denunciat la seva desaparició a Riudarenes.

La investigació va començar arran de la denúncia per desaparició de la víctima el 4 de març. La van presentar companys de la víctima que van apuntar que podria estar relacionada amb el crim organitzat, concretament amb el tràfic de drogues.

Notícies relacionades

Una plantació de marihuana hauria sigut el desencadenant d’aquesta mort. Mentre es portaven a terme les primeres comprovacions dels fets denunciats, els investigadors van detenir una persona per un delicte contra la salut pública –que és el presumpte autor material de l’homicidi i a qui els Mossos han arrestat aquest dilluns acusat de la mort violenta–.

La investigació es va centrar en els indicis localitzats a la casa on vivia el desaparegut, i la hipòtesi dels investigadors enfocava a què la causa de la desaparició podria correspondre’s amb la mort criminal de la víctima.