Successos

Mor un home i una dona resulta ferida en l’incendi d’una vivenda a Vilassar de Mar

  • En el dispositiu també han treballat agents de la Policia Local i tres unitats del SEM

Mor un home i una dona resulta ferida en l’incendi d’una vivenda a Vilassar de Mar
1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home de 54 anys ha mort i una dona de 90 anys ha resultat ferida en l’incendi d’una vivenda a Vilassar de Mar (Maresme), segons fonts dels Bombers. Han rebut l’avís aquest dilluns a les 4.58 hores. El foc s’ha registrat als baixos d’un edifici de quatre plantes ubicat al número 10 de la Ronda de Vilassar. Set dotacions del cos han treballat en les tasques d’extinció.

Quan els serveis d’emergències han arribat al lloc dels fets, les flames havien cremat totalment una habitació de l’immoble on es trobaven les dues víctimes. Els bombers els han evacuat i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) han intentat reanimar l’home, tot i que sense èxit. La dona, que havia inhalat fum, ha sigut traslladada a l’Hospital de Mataró en estat menys greu.

Diligències judicials

Els bombers han donat per controlades les flames a les 5.42 hores. Un cop apagat el foc han revisat el pis, que ha quedat afectat totalment pel fum i les altes temperatures. També han inspeccionat la resta de l’edifici.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra hi han desplaçat quatre patrulles i s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes de l’incident.

En el dispositiu també han treballat efectius de la Policia Local i tres unitats del SEM.