37 víctimes el 2023

Mor un motorista menor d’edat en una col·lisió lateral a l’N-240 a Tarragona

La conductora del cotxe va resultar ferida lleu, mentre que una menor que l’acompanyava va patir ferides menys greus, informa el Servei Català de Trànsit

Mor un motorista menor d’edat en una col·lisió lateral a l’N-240 a Tarragona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conductor d’una moto, un jove menor d’edat, va morir dissabte a la tarda després de col·lidir lateralment amb un cotxe a la carretera nacional N-240 als afores de Tarragona. Com a conseqüència de l’accident, que va tenir lloc al punt quilomètric 2,1, la conductora del cotxe va resultar ferida lleu, mentre que una menor que l’acompanyava va patir ferides menys greus, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Notícies relacionades

Després de rebre l’avís a les 18.30 hores, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, que investiguen les causes del sinistre, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tant la conductora del vehicle com la menor que l’acompanyava van ser traslladades pels serveis d’emergències a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Amb aquesta víctima mortal, ja són 37 les persones que han mort en un accident de trànsit a les carreteres catalanes el 2023, segons dades provisionals de Trànsit.