Succés

Un soci del club de tir de Canovelles: «Mai ha passat res, som els que estem més controlats»

  • Les càmeres van captar com l’assassí de Canovelles va disparar a l’instructor per l’esquena

Un soci del club de tir de Canovelles: «Mai ha passat res, som els que estem més controlats»

POLICÍA NACIONAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Indignació a l’exterior del Club de Tir Precisió Granollers, a Canovelles, on ahir a la nit va morir-ne l’encarregat. El presumpte autor, que va fugir després de disparar-li mortalment per l’esquena, ha sigut detingut per la Policia Nacional a Múrcia aquest matí.

Notícies relacionades

Un dels socis, Pedro Lumbreras, ha acudit avui fins al recinte per obtenir més informació i va explicar que se n’havia assabentat a través dels mitjans. «Mai ha passat res, som els que estem més controlats», explica a l’ACN. Subratlla que dins hi ha càmeres de seguretat a tot arreu i que només hi tenen accés els socis. «És necessari tenir un carnet per entrar-hi», diu. La víctima era l’encarregat, que és qui vetlla perquè es compleixin les normes a la galeria de tir però també qui ven munició, entre altres tasques.

L’assassí és un jove de 20 anys anomenat Roger L.S., exmilitar de l’exèrcit de terra. Va arribar al club a les sis i mitja de la tarda, va practicar amb dues armes de foc, de 9 i de 22 mil·límetres, i a l’hora del tancament, quan no quedaven més usuaris a la galeria de tir i mentre l’instructor es preparava per tancar, es va apropar a la víctima per darrere i la va assassinar.

Temes:

Successos