Sumari del cas

Els missatges entre l’amic de Dani Alves i la cosina de la víctima la matinada de la violació

‘El programa de Ana Rosa’ mostra en exclusiva la comunicació iniciada per Bruno a través d’Instagram

Els missatges entre l’amic de Dani Alves i la cosina de la víctima la matinada de la violació

Mediaset

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futur judicial de l’exfutbolista blaugrana Dani Alves no pinta bé. Aquest dilluns, ‘El programa de Ana Rosa’ ha mostrat en exclusiva els missatges que Bruno, amic de Dani Alves, va enviar a la cosina de la víctima durant la nit de la suposada violació. Bruno, cuiner de professió, es va posar a disposició de la jove per oferir-li la seva ajuda.

«No hi soc sempre, però el que necessiteu, aquí estic disponible. M’heu agradat la teva germana i tu com a persones. Sempre estic preparat per conèixer amics bons». La resposta de la jove va ser: «Moltes gràcies i igualment. Bon any nou».

La comunicació es va fer per missatge d’Instagram i és el missatge que consta en el sumari de cas.

El futbolista brasiler de 39 anys continua detingut en un centre penitenciari de Barcelona després d’haver sigut acusat d’abusar d’una jove de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022.

En la denúncia de la dona va explicar als Mossos d’Esquadra que el futbolista la va tancar en un lavabo de la zona VIP de la discoteca Sutton i que allà la va violar, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO. Alves, que també ha comparegut davant de la magistrada, nega haver agredit la dona. La Fiscalia ha demanat presó sense fiança per a l’esportista.

El futur de Joana Sanz

Un diumenge més Joana Sanz ha acudit a la presó de Brians II on segueix pres el seu encara marit, Dani Alves. Després d’haver comunicat públicament que han decidit posar punt final al seu matrimoni, la model s’ha mostrat especialment tranquil·la durant aquesta visita en la qual suposem que han aprofitat per concloure tot allò relacionat amb la seva separació.

Notícies relacionades

Amb el rostre molt seriós i sense dir paraula a la premsa, Joana caminava amb pas ferm des de la presó fins al cotxe que l’esperava a pocs metres de la porta. Ignorant tot el que s’està parlant sobre la seva separació i sobretot els comentaris que la seva família política està abocant sobre ella, Joana prefereix utilitzar les seves xarxes socials per transmetre en primera persona com està vivint aquest complicat procés de separació.

«Vaig elegir com a company de vida una persona que, davant els meus ulls, era perfecta. Sempre va ser-hi quan més li necessitava, sempre em va recolzar en tot, sempre em va impulsar a créixer, sempre carinyós, atent... Em costa tant acceptar que aquesta persona pogués trencar-me en mil trossos», explicava la model en una carta escrita de pròpia mà. «L’estimo i l’estimaré sempre, qui digui que l’amor s’oblida, s’està autoenganyant o no ha estimat de veritat. Però m’estimo, em respecto i em valoro molt a mi mateixa», sentenciava.