Per Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO: ¿per què Dani Alves segueix a la presó?

El pòdcast d’EL PERIÓDICO: ¿per què Dani Alves segueix a la presó?
1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

No són bons temps per a l’exfutbolista Dani Alves.

La jutge que assisteix el cas manté a la presó el futbolista que més títols atresora de la història en el seu currículum. I ho fa per «un evident risc de fuga del país».

Les informacions que ha revelat El Periódico fan referència al fet que el brasiler era totalment desconeixedor de totes les dades i totes les proves que els Mossos d’Esquadra podrien arribar a tenir (i tenen), com ara mostres de semen al lavabo i les proves de les càmeres de seguretat de la Discoteca Sutton. Ens relata el cas i amplia detalls el periodista d’El Periódico Guillem Sánchez.

L’Audiència de Barcelona ha acabat reconeixent que Alves té una residència a Esplugues –on està empadronat– i també dues empreses espanyoles, així com que el seu contracte amb el club mexicà ja s’ha extingit. Però, tot i així, ara el vincle de l’exjugador blaugrana ja no és el que era entre el 2008 i el 2016, i la majoria d’empreses que té Alves són al Brasil. També tenen en compte que, tret de la seva dona, la resta de la seva família viu al país sud-americà.

Notícies relacionades

En aquest article d’EL PERIÓDICO els periodistes Guillem Sánchez i J. G. Albalat relaten quins són els principals motius pels quals l’exjugador continua a la presó resumits en cinc claus fonamentals.

On es pot escoltar

On es pot escoltar‘El pòdcast d’El Periódico’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastsAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Equip

Idea i supervisió: Iosu de la Torre.

Edició i realització: Sergi Mas.

Disseny de so: Cadena Pirenaica.

Estudi de gravació: Manolita Studios.

Veu en off: Mercè Torrents.