Crim masclista

Presó per a l’home de 24 anys acusat de matar una dona a Móra la Nova

  • La causa està oberta per un delicte d’assassinat, segons ha comunicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)

Presó per a l’home de 24 anys acusat de matar una dona a Móra la Nova
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jutge ha enviat a la presó el detingut acusat de matar una dona a Móra la Nova (Ribera d’Ebre). En concret, s’ha decretat presó preventiva per un delicte d’assassinat per al jove de 24 anys, detingut i acusat de matar una dona el cadàver de la qual va ser localitzat dijous passat amb signes de violència en un terreny agrícola al costat d’una carretera del poble.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el detingut s’ha acollit al seu dret a no declarar davant el jutge, que ha acordat enviar-lo a la presó sense fiança en una causa oberta per un delicte d’assassinat.

Notícies relacionades

El detingut era, pel que sembla, amic de la víctima, una dona que va desaparèixer dimecres a la nit al sortir de la residència on treballava a Móra la Nova, quan es dirigia al seu domicili, a la veïna localitat de Garcia.

El cadàver, que presentava indicis de criminalitat, va ser trobat per un veí a primera hora del matí de dijous en una finca agrícola situada al costat de l’N-420, a l’altura de Móra la Nova.