Successos

Un intern de Brians 2 agredeix a cops de puny dos funcionaris

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un intern de la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), ha agredit aquest dijous al matí dos funcionaris del centre, uns dels quals va haver de ser suturat a l’Hospital de Bellvitge per una ferida al llavi, segons va avançar ‘El Caso’ i van confirmar fonts penitenciàries a l’ACN. Els fets han tingut lloc a les nou i mitja del matí, quan A.B., ingressat al DERT, al sortir de la cel·la per anar al pati ha agredit dos funcionaris a cops de puny. Un d’ells va ser traslladat en ambulància a l’hospital i l’altre va haver d’anar a la mútua per ser atès. L’agressor és un intern que presenta gran complexitat.

Segons ‘El Caso’, es tracta d’un jove de 23 anys que va haver de ser immobilitzat, calmat i traslladat per diversos funcionaris. Segons el diari digital, el noi ja ha estat implicat en altres agressions a funcionaris de diferents centres penitenciaris, com el de Joves, Quatre Camins i Brians 1.

Notícies relacionades

Fa pocs dies va quedar sense efecte el protocol de mesures de seguretat que s’havia establert per extremar les precaucions després d’una anterior agressió. L’agressor està complint una condemna de quatre anys de presó per robatori amb violència i també està en presó preventiva per un delicte d’agressió sexual.

El Departament de Justícia diu que treballa per incrementar i diversificar la intervenció amb els interns que presenten més complexitat per prevenir i reduir aquests incidents. Els interns que tenen aquests comportaments no són gaires, però provoquen situacions de risc. Des de la Direcció General d’Afers Penitenciaris es posaran en contacte amb els funcionaris per interessar-se pel seu estat de salut i oferir-los el seu suport.