Accident en un vedat

Mor un caçador a Piera

Els Mossos investiguen el tret al pit que dissabte va provocar l’accident mortal

Mor un caçador a Piera

Oscar Bayona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort d’un home en un vedat de caça a Piera (Anoia). Segons va avançar el digital ‘ElCaso.cat’ i va confirmar l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el caçador va morir dissabte al matí d’un tret al pit. Cap a les 11.00 hores, un dels participants en la trobada va avisar els serveis d’emergències que havia trobat la víctima, que ja era morta quan van arribar els Mossos. El cos policial ha decomissat les armes a la quarantena de caçadors que participaven en la batuda.

Notícies relacionades

La policia catalana va prendre declaració a totes les persones que havien anat a la cacera amb l’individu mort. Tot apunta a una bala perduda o a un tret accidental entre caçadors, que va acabar al pit de l’home provocant-li una mort pràcticament instantània.

Aquesta és la segona mort provocada per caçadors en poc temps. El 14 de gener un home de 87 anys va morir a Canejan, a la Vall d’Aran, a causa del tret accidental d’un caçador. La víctima, que era un veí del petit poble, passejava per un camí de la zona d’Hèisha Barrada, però no participava en la cacera. L’avi va morir al lloc dels fets després de rebre una bala al tors.