A la via pública

Els Mossos investiguen la mort d’un home després d’una baralla a Vic

La víctima va rebutjar rebre assistència mèdica en un primer moment

Els Mossos investiguen la mort d’un home després d’una baralla a Vic
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central dels Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home a Vic, ha informat la policia de la Generalitat aquest diumenge a través d’un comunicat.

Els fets van passar la nit de divendres a dissabte al voltant de la una de la matinada, quan els Mossos van rebre l’avís d’una baralla a la via pública, a la zona del barri del Remei de la localitat.

Una vegada desplaçats al lloc dels fets, els agents van poder contactar amb la víctima, que els va explicar que havia sigut agredit amb un objecte contundent. Malgrat les ferides, va rebutjar l’assistència mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i tampoc va voler ser traslladat a cap centre hospitalari.

Notícies relacionades

Més tard, el mateix dissabte al voltant de les 23.00 hores, els Mossos van rebre un altre avís de la mateixa víctima, que en aquesta ocasió havia sigut traslladada a un hospital, on va morir hores després a conseqüència de les lesions que ja presentava de matinada.

Efectius de la DIC de l’Àrea d’Investigació Criminal Central dels Mossos han obert una investigació per aclarir els fets.