Investigació en marxa

Els Mossos detenen el marit de la dona trobada morta en un pis de Balaguer

  • El marit afirmava que s’havia tret ella la vida i la policia estava pendent de l’informe forense

Els Mossos detenen el marit de la dona trobada morta en un pis de Balaguer
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han detingut el marit de la dona que va ser trobada sense vida al seu domicili de Balaguer (Lleida), el qual negava la seva responsabilitat en la mort.

El marit de la víctima va trucar a la policia catalana aquest dimecres poc abans de les vuit del matí, segons va detallar el diari ‘Segre’. L’home va explicar als agents que la dona s’havia suïcidat clavant-se un ganivet a l’abdomen.

La víctima estava estirada al llit i sobre una de les seves mans reposava un ganivet. El cos presentava una ferida a l’estómac a simple vista compatible amb l’ús d’una arma blanca.

Segons les fonts consultades, no consten antecedents per maltractament masclista presentats per la dona contra el marit. Es tracta d’una parella procedent de l’Hospitalet de Llobregat, de nacionalitat espanyola, que residia des de feia anys a Balaguer. Tots dos arrosseguen un passat d’addicció a les drogues.

Notícies relacionades

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) van prendre declaració al marit, però no el van detenir, perquè, malgrat que la dona estava en una posició molt estranya, no van trobar indicis que estigués mentint.

El cos de la víctima va ser traslladat a Lleida, on se li ha fet l’autòpsia.