Per Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO; Dani Alves: «Em dic Dani i jugo a la petanca a l’Hospitalet»

El pòdcast d’EL PERIÓDICO; Dani Alves: «Em dic Dani i jugo a la petanca a l’Hospitalet»

OLEG PETRASYUK / EFE

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

«Em dic Dani i jugo a petanca a l’Hospitalet». Exactament amb aquestes paraules es va presentar Dani Alves a la noia que minuts després presumptament va forçar i va maltractar en un reservat de la discoteca Sutton la nit del 30 de desembre.

Fonts consultades per EL PERIÓDICO asseguren que les gravacions de les càmeres de seguretat de la discoteca Sutton, on van ocórrer els fets, no encaixen amb el relat d’Alves i, a més, mostren que l’exjugador del Barça i la víctima van estar dins del lavabo al voltant d’un quart d’hora.

El futbolista, després de diverses proves crucials per a la jutge, va ser enviat a la presó de Brians de manera preventiva. Precisament, un dels motius ha sigut que el jugador ha donat ja diverses contradiccions durant la seva declaració: al principi va dir que no coneixia la noia, però posteriorment va afirmar que la relació va ser consentida. I ara sembla que vol donar una altra versió dels fets.

Fora de l’equip

Alves ja no pertany al conjunt del Pumas mexicà, després que el club li rescindís el contracte de manera fulminant al fer-se ressò de l’ingrés a la presó de l’exfutbolista del Futbol Club Barcelona.

En aquest episodi xerrem amb el periodista Guillem Sánchez, especialista en notícies de successos.

Notícies relacionades

¿On es pot escoltar?

‘El pòdcast d’El Periódico’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastsAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Equip