Successos

Mor una dona en l’incendi d’un pis a Segur de Calafell

  • La víctima ha sigut atesa, sense èxit, pel personal d’emergències al seu domicili

Mor una dona en l’incendi d’un pis a Segur de Calafell

Twitter Ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 52 anys ha mort aquest migdia en un incendi que s’ha declarat a la seva vivenda a la localitat de Segur de Calafell (Tarragona), ha informat l’ajuntament de la localitat. La víctima ha sigut atesa in situ pel personal del Sistema d’Emergències Metges (SEM), que li ha realitzat, sense èxit, maniobres de reanimació, però finalment ha mort.

Al menjador

Tot apunta que l’incendi, registrat a l’avinguda d’Espanya número 32 de la població costanera, s’ha originat al menjador i ha calcinat pràcticament tota la vivenda en la qual es trobava la víctima, situada a la primera planta de l’edifici.

Els Bombers de la Generalitat ha rebut l’avís a les 12.45 hores. Fins al lloc de l’incendi, ja extingit, s’han desplaçat nou dotacions, quatre ambulàncies del SEM, una unitat de suport psicològic i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

Ferides de gravetat

Quan efectius del cos de bombers han arribat al lloc de l’incendi han confinat el foc al domicili afectat perquè no afectés la resta de vivendes. Tot seguit han realitzat una revisió de l’edifici per determinar l’estabilitat de l’estructura, que no s’ha vist afectada.

Notícies relacionades

Ha sigut en aquell moment quan els bombers han trobat una dona amb ferides de gravetat que, malgrat els esforços del personal de SEM, ha mort a la vivenda.

Els bombers han trobat amb vida el gos de la víctima, que ha sigut entregat a uns familiars.