Delictes

Investiguen una agressió sexual a una dona trans al Poble-sec

Una cambrera també ha resultat ferida després de ser assetjada per un home a la plaça Reial

Investiguen una agressió sexual a una dona trans al Poble-sec

FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual patida per una dona transsexual al parc de les Tres Xemeneies, al barri del Poble-sec, a Barcelona.

Els fets van passar dimecres al matí i la víctima va trucar a la policia autonòmica l’endemà, però la investigació no va començar fins divendres, quan la dona va interposar finalment la denúncia a comissaria. En la declaració, la víctima va confessar que també havia rebut insults transfòbics.

L’Observatori Contra l’Homofòbia ha condemnat l’agressió i ha confirmat que està prestant atenció jurídica a la víctima.

Per la seva banda, els Mossos han confirmat l’obertura d’aquesta investigació a través del seu compte de Twitter, des d’on han recordat la necessitat d’anar a la comissaria més pròxima i presentar denúncia si s’ha sigut víctima d’un delicte d’odi o discriminació.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana ha detingut avui dissabte un home acusat d’agredir sexualment una cambrera d’un local de la plaça Reial.

Notícies relacionades

Els fets han passat a les cinc de la matinada, quan un client de l’establiment ha tocat violentament el darrere a la treballadora. Després que ella li recriminés l’acció, l’agressor l’ha agafat pels braços i l’ha empès contra la barra del bar. Això li ha provocat diverses lesions.

Amb ajuda d’una altra companya i del personal de seguretat, finalment han pogut expulsar de l’establiment l’agressor i avisar una patrulla de la Guàrdia Urbana que en aquell moment era a la plaça Reial, i que ha procedit a detenir-lo.