A la Sierra de Béjar (Salamanca)

Un excursionista de les Franqueses del Vallès, desaparegut des del 29 de desembre fent muntanyisme a Salamanca

El dispositiu de recerca s’ha hagut de suspendre aquest dissabte a causa de la boira baixa, el fort vent i la previsió de pluges fortes

Un excursionista de les Franqueses del Vallès, desaparegut des del 29 de desembre fent muntanyisme a Salamanca
1
Es llegeix en minuts
EFE
ACN

Agents de la Guàrdia Civil, efectius dels serveis d’emergències i voluntaris busquen des del 29 de desembre un excursionista de 45 anys de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) desaparegut dijous de la setmana passada mentre feia una ruta a la serra de Béjar, a Salamanca.

Es tracta de José Antonio Martínez, de 45 anys, un home experimentat en el muntanyisme que el 29 de desembre va començar una ruta entre la plataforma d’El Travieso i el cim d’El Calvitero, a uns 2.400 metres d’altura, que es troba en el punt limítrof entre Castella i Lleó i Extremadura.

Notícies relacionades

La hipòtesi amb la qual treballen els equips de rescat és que no va sortir mai de la muntanya després d’iniciar la ruta, ja que el seu cotxe es troba a l’inici del camí, al punt des d’on va enviar l’últim àudio a la seva família el 29 de desembre a les nou del matí en el qual els explicava que començava l’excursió.

Aquest dissabte, segons fonts de la Guàrdia Civil, s’ha hagut de suspendre el dispositiu de recerca a causa de la boira baixa, el vent i la previsió de pluges fortes.