A Girona

Desmantellat un cultiu de marihuana a Blanes valorat en 1,7 milions

La policia local i els Mossos han detingut dues persones, després que els veïns alertessin de la calor i els sorolls a la zona

Desmantellat un cultiu de marihuana a Blanes valorat en 1,7 milions

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia local de Blanes (la Selva) i els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest desembre una plantació de marihuana, ubicada en un local del barri de la Plantera de Blanes, amb 678 plantes i d’un valor aproximat d’1,7 milions d’euros.

Han detingut dues persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació del fluid elèctric, ha informat l’Ajuntament de Blanes aquest dissabte en un comunicat.

Els veïns van explicar a la policia local que tenien molèsties per «la calor excessiva, així com el soroll constant de màquines d’aire condicionat», i els agents van muntar un dispositiu, vestits de paisà, per esbrinar què estava passant.

Entrada i registre

Notícies relacionades

Després que els agents identifiquessin una persona que intentava accedir a l’interior del local, es van desplaçar fins a la zona diverses patrulles i van detenir aquest individu i un altre que es trobava dins de l’immoble.

L’endemà a la detenció es va efectuar una entrada i un registre coordinada amb els Mossos d’Esquadra, en la qual es van trobar les plantes de marihuana i 211 focus de llum amb transformador, 37 ventiladors, 7 aires condicionats i 14 filtres amb la caixa extractora, entre altres objectes.