famílies enfrontades

Un home que va disparar des d’un balcó a Lleida atresorava 10 quilos d’haixix i mig de cocaïna

  • El detingut, de 60 anys i amb voluminós historial d’antecedents per tràfic de drogues, estava enfrontat amb una família del barri de La Bordeta

  • Entre diners en efectiu trobats i el valor de la droga, els Mossos li han confiscat prop de 50.000 euros

Un home que va disparar des d’un balcó a Lleida atresorava 10 quilos d’haixix i mig de cocaïna
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos detenen un home de 60 anys per disparar des del balcó de casa seva al barri de la Bordeta de Lleida i emmagatzemar, al domicili, 10 quilos d’haixix en pastilles i 391 grams de cocaïna en roca de gran puresa. És el que van trobar els Mossos d’Esquadra després d’entrar al pis del carrer Puigverd, que va quedar precintat dimarts passat, quan van passar els fets. Al domicili també van trobar 8.500 euros en efectiu, als quals cal sumar 1.250 euros que els agents li van trobar en el moment de la detenció. Els Mossos no han localitzat l’arma, però hi ha evidències dels trets, ja que el cotxe dels veïns contra els quals va tirotejar té rastres de bala.

Notícies relacionades

Ara mateix l’individu es troba a la comissària. Els Mossos li imputen diversos delictes: temptativa d’homicidi dolós, tinença il·lícita d’armes i delicte contra la salut pública. L’home, de nacionalitat espanyola, va disparar contra una família, també veïns del barri ilerdenc, a dos quarts de deu de la nit, poc després d’una baralla entre els fills de les dues famílies enfrontades. Els trets no van causar ferits, però sí danys al cotxe de la família contrària, que se n’anaven de la zona.

Els Mossos el van detenir i van registrar la seva vivenda. Els 10 quilos d’haixix en pastilles estan valorats, segons els Mossos, en uns 16.000 euros, mentre que els 391 grams de cocaïna de gran puresa en roca costen uns 21.300 euros. Està previst que ell passi dissabte a disposició judicial. Té diversos antecedents per delictes contra la salut pública per part de la Guàrdia Civil, la Policia i els Mossos. La dona del detingut també ha quedat investigada com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública.