Propietari de diversos locals

Detingut per presumpta explotació laboral als seus empleats estrangers a Platja d’Aro

Detingut per presumpta explotació laboral als seus empleats estrangers a Platja d’Aro
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut un propietari de diversos establiments a Platja d’Aro (Girona) per presumpta explotació laboral als empleats estrangers, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

Després d’una investigació d’aproximadament quatre mesos, els agents han determinat que en els esmentats locals hi treballaven diverses persones de manera continuada, en jornades de més de vuit hores diàries, de dilluns a diumenge, sense parar, sense dies lliures ni vacances.

En un habitacle

Arran d’aquesta investigació, els agents van dur a terme una nova inspecció als locals i van constatar la situació irregular dels treballadors, que no tenien contracte i que no estaven donats d’alta a la Seguretat Social.

Notícies relacionades

A més, un d’aquests treballadors vivia en un petit habitacle ubicat a la rebotiga del local, i desconeixia fins i tot quants diners guanyaria per la seva feina, tot i que «es va veure obligat a acceptar les condicions imposades» a causa de la situació de necessitat personal i familiar en la qual es trobava.

La Policia Nacional ha actuat en matèria penal i d’estrangeria, al detenir l’empresari i posar-lo a disposició judicial.

Temes:

Girona