A Mataró

Un conductor atropella mortalment un senyor de 84 anys i fuig

  • Aquest any 156 persones han perdut la vida a les carreteres catalanes

  • Els Mossos han obert una investigació per localitzar el conductor fugit

Un conductor atropella mortalment un senyor de 84 anys i fuig
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 84 anys que estava caminant per una carretera secundària a Mataró ha mort al ser abatut per un turisme a Mataró (Maresme). L’accident ha tingut lloc aquest dilluns al matí i el conductor ha fugit. Amb aquesta víctima mortal ja són 156 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes aquest any

Segons informa el Servei Català de Trànsit, els Mossos han rebut l’avís de l’accident a les 7.48 hores del matí a la carretera BV-503, al punt quilomètric 2,2. Un turisme ha atropellat un vianant i li ha provocat la mort. El conductor ha fugit el lloc dels fets. Els Mossos han obert una investigació per localitzar-lo.

Notícies relacionades

La víctima és M. C. M., un home de 84 anys i veí de Mataró. Fins a tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han intentat salvar-li la vida, sense èxit. També s’ha activat un servei de suport psicològic per als familiars del mort. L’accident ha provocat talls en la via.

El Servei Català de Trànsit recorda que hi ha un servei d’atenció a afectats per accidents de trànsit els 365 dies de l’any a través del telèfon gratuït 900 100 268 i a través de la web www.victimestransit.gencat.cat.