Nadal

L’horari dels supermercats a Barcelona i Catalunya el 24, el 25 i el 26 de desembre

La majoria de cadenes avancen la seva hora de tancament la nit de Nadal

supermercado

supermercado / Elisenda Pons (El Periódico)

2
Es llegeix en minuts

Tant el 24 de desembre, nit de Nadal, com el 25, dia de Nadal i el 26 de desembre són dates importants per reunir-se en família. Els preparatius dels menjars i sopars de Nadal poden provocar que a última hora falti algun ingredient per cuinar algun dels plats amb què delectar familiars i amics. La pregunta és ¿quins supermercats estan oberts durant aquests dies i quin horari tenen?

Durant aquests dies, pràcticament tots els supermercats adapten les seves hores d’obertura i, com a regla general, solen tancar abans perquè els seus treballadors també puguin disfrutar en companyia dels seus. Mercadona, Lidl, Carrefour, Aldi, Eroski, entre d’altres, són alguns dels centres que modifiquen el seu horari durant aquests dies.

Mercadona

MercadonaLa cadena de supermercats Mercadona ha decidit aquest 2022 avançar el tancament de les seves botigues durant la vigília de Nadal. Així, el 24 de desembre les seves botigues obriran de les 9.30 h a les set del vespre. 

Com passa amb tots els diumenges i els dies festius, Mercadona també tancarà els seus establiments diumenge 25 i dilluns 26 a tot Catalunya.

Lidl

Lidl també avança el tancament. Les botigues obren de les nou del matí a les set del vespre la vigília de Nadal, dia 24 de desembre.

Durant el diumenge 25 totes les botigues es mantindran tancades, perquè és Nadal. El mateix passa el 26 de desembre. És aconsellable consultar l’horari del seu Lidl més pròxim a la pàgina web.

Carrefour

CarrefourLes botigues de supermercats franceses, Carrefour, obren la vigília de Nadal, dia 24 de desembre, però en horari reduït, de les nou del matí a les set del vespre. El dia 25, dia de Nadal, tots els seus supermercats es mantindran tancats i el mateix passa el dia 26 de desembre a Catalunya. No obstant, com els horaris varien entre establiments, pot conèixer l’horari exacte del seu Carrefour més pròxim al seu cercador de botigues.

Aldi

AldiAldi té els seus horaris propis. El dia 24 de desembre, la vigília de Nadal, l’hora d’obertura es manté, però s’avança el tancament a les tres de la tarda o a les set o a dos quarts de vuit del vespre, tot i que també pot fluctuar en funció de la botiga. 

El dia de Nadal, diumenge 25, i el Dia de Sant Esteve, dilluns 26, els establiments tancaran. Igual com amb la resta de supermercats, els horaris concrets de cada botiga es poden consultar a la seva pàgina web.

El Corte Inglés

Notícies relacionades

El Corte InglésHipercor, Supercor i Supermercats El Corte Inglés obren el dia 24 de desembre, la vigília de Nadal, però de de les deu del matí a les vuit del vespre. El dia de Nadal, 25 de desembre, tanquen les seves portes.

Dia

DiaDissabte 24 de desembre, vigília de Nadal, Dia també avançarà el tancament a les 16.30 hores. Diumenge 25, dia de Nadal, i dilluns 26 de desembre tots els seus establiments estaran tancats.