Successos

Els Mossos arresten de nou el presumpte segrestador sexual de Terrassa per la detenció d’una altra dona

  • La policia l’acusa de detenció il·legal, maltractaments i temptativa d’agressió sexual a una altra víctima

Así es la chabola del presunto secuestro sexual de Terrassa

Así es la chabola del presunto secuestro sexual de Terrassa / ANNA MAS TALENS (EPC)

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Elisenda Colell
Elisenda Colell

Redactora

Especialista en pobresa, migracions, dependència, infància vulnerable, feminismes i LGTBI

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos han detingut de nou a Terrassa el mateix home que el dia 6 de desembre passat ja va ser arrestat per un presumpte segrest sexual en una barraca de les Fonts. Aquesta vegada, la policia acusa aquest home, anomenat Eloy i de 35 anys, de detenció il·legal, maltractaments i temptativa d’agressió sexual a una altra dona.

Els fets han passat cap a la una d’aquesta matinada. La policia catalana ha tingut coneixement que en un domicili de Terrassa hi hauria una persona presumptament retinguda contra la seva voluntat i que podria estar sent agredida. Diverses dotacions policials s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han detingut l’home com a presumpte autor de l’agressió.

Es dona la circumstància que es tracta de la mateixa persona que fa dues setmanes ja va ser detinguda i va passar a disposició judicial per uns fets similars a la mateixa zona de Terrassa. En aquella ocasió, l’acusat va quedar el llibertat provisional amb càrrecs. El jutge li va retirar el passaport, li va prohibir sortir del país i el va obligar a presentar-se una vegada per setmana davant els jutjats de Terrassa, a l’espera del que determinin les proves del laboratori de la policia científica dels Mossos, que el dia 7 van estar analitzant la barraca on presumptament van passar els fets. A més, se li va imposar una ordre de protecció a la víctima: no pot posar-se en contacte amb ella ni acostar-s’hi a 500 metres.

El cas va ser remès al jutjat de violència de la dona, ja que el jutge va acreditar una relació afectiva entre la víctima i el seu segrestador.

Notícies relacionades

En aquella ocasió, la presumpta víctima va denunciar haver sigut segrestada durant prop de 10 dies, en els quals va dir haver patit agressions sexuals. La dona, que havia sigut parella del presumpte autor, va enviar un SMS a la seva mare, que al seu torn va alertar la policia. Un dispositiu dels Mossos es va personar a la barraca del barri de les Fonts i, al segon intent, va alliberar la dona, que va ser enviada a l’hospital per a una avaluació mèdica.

Es dona la circumstància que en aquesta mateixa zona ja es va produir un altre segrest sexual fa tres anys, per la qual cosa el seu responsable va ser condemnat a sis anys de presó.