Cos policial

Mossos arriba al 30% de dones comissàries al nomenar-ne quatre de noves i dos homes en el rang

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha presidit l’acte de nomenament i ha entregat els galons als sis nous comissaris: Rosa Bosch, Silvia Catà, Ramon Chacón, Montserrat Estruch, Miquel Àngel Garcia i Mònica Luis

Mossos arriba al 30% de dones comissàries al nomenar-ne quatre de noves i dos homes en el rang

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han nomenat aquest dijous sis nous comissaris –quatre dones i dos homes–, i la quantitat de dones amb aquest rang ascendeix a un 30%.

La Conselleria d’Interior ha explicat en un comunicat que amb aquests nomenaments el cos passa a tenir 32 comissaris (24 en actiu) i la quantitat de dones en el rang passa de tres a set.

Acte de nomenament

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha presidit l’acte de nomenament i ha entregat els galons als sis nous comissaris: Rosa Bosch, Silvia Catà, Ramon Chacón, Montserrat Estruch, Miquel Àngel Garcia i Mònica Luis.

Notícies relacionades

Elena ha dit als nous comissaris sobre el treball de mosso: «Això és una responsabilitat extraordinària i el fet que avui assumiu la condició de comissaris us dona un plus de responsabilitat».

A l’acte també han assistit el director general dels Mossos, Pere Ferrer, comandaments del cos i el comissari en cap, Eduard Sallent, que ha entregat els diplomes als nous comissaris.

Temes:

Feminisme