Nomenament

La britànica Emma Tucker serà la primera dona que dirigeix ‘The Wall Street Journal’

La britànica Emma Tucker serà la primera dona que dirigeix ‘The Wall Street Journal’

Cortesía de News Corp.

1
Es llegeix en minuts
EFE

La britànica Emma Tucker, actualment responsable de ‘The Sunday Times’, serà la nova directora de ‘The Wall Street Journal’, segons va anunciar aquest dilluns Dow Jones, l’empresa editora del diari econòmic nord-americà.

Tucker, de 56 anys, assumirà el càrrec el pròxim 1 de febrer i també estarà al capdavant de l’agència Dow Jones Newswires, va explicar la companyia en un comunicat.

Al lloc reemplaçarà Matt Murray, que ha dirigit els dos mitjans des del 2018 i que passarà a ocupar un alt càrrec a News Corp, el grup de mitjans propietat del magnat Rupert Murdoch i amo de Dow Jones.

Murdoch controla també el britànic The Sunday Times’, on Tucker va arribar després de deixar ‘The Financial Times’ i on va ocupar diversos llocs abans de ser nomenada directora.

«Líder enèrgica»

Notícies relacionades

Almar Latour, conseller delegat de Dow Jones, va qualificar en un comunicat Tucker com una «líder enèrgica i amb experiència» capaç d’aconseguir a ‘The Sunday Times’ un creixement «substancial» de les subscripcions i acumular premis per les seves cobertures periodístiques.

Latour va destacar també els èxits de Murray al capdavant de ‘The Wall Street Journal’, que entre altres coses va guanyar un premi Pulitzer el 2019 i va veure com en quatre anys les seves subscripcions es doblaven fins i tot gairebé 3,8 milions.