Discussió

Un tiroteig en ple carrer entre dues famílies acaba amb un ferit a Sevilla

La Policia Local ha advertit que va haver de tornar al lloc del tiroteig al rebre de nou alertes per trets

Un tiroteig en ple carrer entre dues famílies acaba amb un ferit a Sevilla
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut aquest divendres tres individus per la seva suposada implicació en un tiroteig esdevingut durant aquesta tarda a la localitat sevillana de Coria del Río i que s’ha saldat amb almenys un ferit. Així ho han confirmat fonts de la Policia Nacional, els quals han assenyalat que de moment s’estan realitzant diligències d’investigació per part de la Policia Judicial.

Així mateix, segons han informat a Europa Press fonts del Servei d’Emergències 112 Andalusia, s’han rebut aquest divendres diversos avisos en els quals s’alertava per un suposat tiroteig entre dues famílies d’aquesta localitat i en el qual hi ha hagut alguns implicats.

El 112 ha detallat que s’han rebut diverses alertes, tant de persones a peu com de la Policia Local, a les 16.20 hores per un tiroteig. En elles s’ha informat que els trets els estaven fent «moltes persones» per una suposada baralla entre famílies amb «pistoles, destrals i que fins i tot van arribar a incendiar un turisme».

Notícies relacionades

El 061 ha confirmat fins al moment un sol ferit traslladat i el centre de salut que ha atès aquest individu ha confirmat que la ferida és per arma de foc.

Segons el 112, la baralla es va dissoldre en un primer moment entorn de les 16.20 hores i sense ferits confirmats, però a les 17.10 hores suposadament es va reprendre, ja que la Policia Local ha advertit que va haver de tornar al lloc del tiroteig per rebre de nou alertes per trets.