A Torrejón de Ardoz (Madrid)

Tres cremats en un restaurant a l’explotar un bidó amb alcohol mentre omplien una fondue

Cremades de segon grau al treballador que ha sortit més malparat de l’accident laboral

Tres cremats en un restaurant a l’explotar un bidó amb alcohol mentre omplien una fondue
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tres treballadors d’un restaurant de Torrejón de Ardoz (Madrid) han resultat cremats en un accident laboral per la deflagració d’un bidó d’alcohol mentre omplien una fondue encesa.

Segons han explicat des d’Emergències 112 Comunitat de Madrid, van rebre un avís al voltant de les 15.30 i van presentar-se a l’establiment, situat al número 29 del carrer José Cadalso, Policia Nacional, Policia Local, una ambulància municipal, Bombers de la Comunitat de Madrid i diverses dotacions del Summa 112.

A l’arribar van atendre un jove de 22 anys que presentava cremades de segon grau a l’esquena i el braç esquerre, que afectaven el 10% del seu cos, i va ser traslladat a l’Hospital de La Paz.

Notícies relacionades

Així mateix, també van donar assistència sanitària a un home i una dona que rondaven els 50 anys i que presentaven cremades lleus, principalment a les mans.

Segons ha explicat el cap superior de Bombers de la Comunitat de Madrid Ángel Sevillano, al recarregar la fondue encesa el foc es va propagar a l’interior de la garrafa que contenia etanol i ha rebentat. L’explosió va fer que el líquid sortís disparat a l’esquena del jove i l’operari va rebre cremades a les mans.