Nova avaria

Recuperat el servei de dues línies de Rodalies entre Montcada i Barcelona

Recuperat el servei de dues línies de Rodalies entre Montcada i Barcelona

Albert Segura / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nou dilluns amb greuges a primera hora del matí per als viatgers de Rodalies, que pels volts de les 8.00 comencen a minimitzar-se amb la recuperació del servei avariat. Tècnics d’Adif han apartat un tren avariat de la via i es va recuperant la circulació ferroviària entre Sant Andreu Comtal i Montcada i Reixac. Progressivament els trens R-2 nord i R-11 recuperaran freqüències i horaris habituals.

Inicialment, Adif havia comunicat que durant tasques nocturnes una incidència en una maquinària de treballs havia interromput la circulació de trens entre Montcada i Sant Andreu Comtal. Per minimitzar l’afectació, els trens R-2 Nord i R-11 iniciaven o finalitzaven el seu recorregut a Montcada i Reixac i des d’allà s’encaminaven a l’estació de Montcada Reixac - Manresa, on els viatgers agafen la línia R-4.

Notícies relacionades

A més de derivar viatgers a trens de l’R-4 a Montcada Reixac - Manresa, s’havia establert un servei complementari per carretera entre Montada Reixac (R-2 Nord i R-11) i Sagrera Meridiana, on els viatgers han pogut agafar els trens R-3, R-4 i línies de metro per continuar el seu viatge.

Des de Protecció Civil s’ha activat la prealerta del Ferrocat per aquesta incidència.

Temes:

Adif Rodalies