12 hores de negociacions

Gerard Piqué i Shakira arriben a un acord després d’una maratoniana reunió

Pacten que la cantant s’emporti els seus dos fills a Miami el 2023

Gerard Piqué i Shakira arriben a un acord després d’una maratoniana reunió
2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Acord firmat. Gerard Piqué ha cedit a les pretensions de Shakira i ella s’emportarà els nens a Miami el 2023.

Amb aquesta clàusula principal ha acabat aquest dimarts a la matinada la que s’ha considerat «reunió definitiva» entre el futbolista encara del FC Barcelona i la cantant colombiana.

D’aquesta manera, s’ha resolt el principal conflicte de les negociacions entre tots dos, després que un acord inicial consistent en el fet que els nens s’estarien tot aquest curs a Barcelona es trenqués al setembre. Ara Milan i Sasha se n’aniran amb la seva mare passat el Nadal, segons diferents informacions.

Piqué hi va assistir

La reunió va acabar a les 0.30 hores. Van ser gairebé 12 hores d’intenses negociacions amb els seus advocats a casa de la Shakira, el que va ser domicili familiar de tots dos, a Esplugues.

Piqué sí que ha sigut present a la trobada, contràriament al que s’afirmava per part d’alguns mitjans. Va entrar per una porta lateral per no ser vist per la premsa.

Hores abans d’aquesta important reunió amb Piqué, i aliena a la inesperada retirada del futbolista –que semblava beneficiar el futbolista de cara a aconseguir que els seus fills es quedessin a Barcelona, ja que ara té disponibilitat «total» per dedicar-s’hi– la Shakira es va deixar veure recollint els nens en una de les seves activitats extraescolars.

Acompanyada pel seu germà Tonino, i demostrant que els petits són la seva gran prioritat al marge de la delicada salut del seu pare o l’èxit de la seva cançó ‘Monotonía’, la colombiana –amb gorro i ulleres de sol– es mostrava relaxada i d’allò més somrient, cosa que indicava que no estava gens nerviosa per la seva reunió «definitiva» amb Piqué. Tot i que en un primer moment es va dir que Piqué havia plantat la seva exparella, poc després es filtrava que el futbolista havia aconseguit esquivar les càmeres arribant a la «cimera» entorn de les 14 hores a través de l’annex on viuen els pares de la Shakira.

Notícies relacionades

 Després de 12 hores d’agònica reunió, tant el defensa –amb rostre cansat i sense fer declaracions– com els advocats de la cantant i el culer abandonaven el lloc confirmant que per fi hi havia acord, encara que n’han evitat entrar en detalls.

Un acord que s’està acabant de definir i ultimar i que inclou que els nens passaran a Barcelona el Nadal; quan comenci el 2023 es mudaran a Miami amb la seva mare. A canvi, Piqué podrà creuar l’Atlàntic per veure’ls sempre que vulgui –una mica més factible després de la seva retirada del futbol– i les despeses dels seus viatges aniran al compte comú. Una decisió que li ha costat molt prendre, però que ha fet pel bé de Milan i Sasha, la seva gran prioritat en aquests moments.