Amb ofertes exclusives

Amazon anuncia per sorpresa un segon Prime Day per a l’octubre

Aquest nou esdeveniment ofereix als clients Amazon Prime accés exclusiu a ofertes amb finsa un 35% de descompte

Amazon anuncia per sorpresa un segon Prime Day per a l’octubre
4
Es llegeix en minuts

Aquest 2022 Amazon no tindrà un Prime Day com és habitual, si no dos. A més del passat Prime Day dels dies 12 i 13 de juliol, es donarà una altra oportunitat per aprofitar les seves ofertes exclusives per a usuaris de Prime.

I és que Amazon llançarà un nou esdeveniment de compres, ‘Ofertes exclusives Prime’, des de la mitjanit del dia 10 a l’11 d’octubre i es prolongarà fins al dia 12 d’octubre.

Aquesta segona ronda d’ofertes arriba tot just dues setmanes abans que li arribi el torn alBlack Friday.

Se celebrarà també a Alemanya, Àustria, el Canadà, la Xina, els Estats Units, França, Itàlia, Luxemburg, els Països Baixos, Polònia, Portugal, el Regne Unit, Suècia i Turquia, informa la companyia en un comunicat.

Els clients d’Amazon Prime podran tenir accés a ofertes amb fins a un 35% de descompte, incloent-hi productes bàsics per al dia a dia, a més de grans marques.

Ofertes en totes les categories de producte, des de productes d’electrònica, de moda, de llar, de cuina, de mascotes o de joguines, fins i tot de dispositius Amazon.

A més es pot esperar que aquestes arribin de forma progressiva al llarg d’aquelles 48 hores i que hi hagi cupons exclusius de descompte.

La responsable de Prime a Amazon.es, Eva Morales, ha destacat que és «una increïble selecció de les millors marques, amb Ofertes exclusives Prime».

Com està sent habitual, per poder disfrutar d’aquesta àmplia varietat de productes hauràs d’estar subscrit prèviament a Amazon Prime.

¿Com es pot aprofitar el Prime Day de forma gratuïta?

Amazon Prime és un dels serveis més complets. Llançat el 2005, el servei de membresia del gegant del comerç electrònic, ofereix entrega gratuïta en un dia, sense compra mínima ni cost addicional, per a tots els membres.

I ara, es pot provar completament gratis durant un mes sense cap compromís.

A més d’això, Amazon ha afegit una sèrie de productes disponibles amb aquest servei:

  • El servei de ‘streaming’Prime Video

  • Més de 2 milions de cançons sense publicitat amb Prime Music

  • Centenars d’eBooks gratis per a Kindle amb Prime Reading

  • Emmagatzemament gratuït i il·limitat amb Amazon Photos

  • Contingut addicional per a usuaris de Twitch Prime, per veure els directes de ‘streamers’ tan coneguts com Ibai Llanos o AuronPlay.

Més de 200 milions de membres confien en aquest servei arreu del món.

Però com que per decidir, el millor és provar-ho, ara és possible apuntar-se a aquest servei durant un mes, de forma gratuïta i sense compromís. I el de la prova gratuïta és l’accés que li donem en aquest enllaç:

Fes-te membre d’Amazon Prime GRATIS>>

Per 49,90 euros a l’any (o 4,99 euros al mes) i 30 dies de prova sense compromís.

A més, dissenyat específicament per a estudiants de grau superior, Prime Student té un descompte del 50%: 2,49 euros al mes o 24,95 euros a l’any.

Els estudiants universitaris que encara no hagin provat Prime Student poden disfrutar d’una prova gratuïta de 90 dies.

Els productes més venuts en l’últim Prime Day

A través d’una nota de premsa publicada el mes de juliol passat en la seva pàgina web, el gegant electrònic Amazon revelava que durant el passat Prime Day celebrat els dies 12 i 13 de juliol es van vendre més de 100.000 productes per minut en les 48 hores que va durar la gran festa del comerç electrònic.

D’aquesta manera, la companyia registrava més de 300 milions d’articles venuts en tot just dos dies. ¿Saps quins van ser els més populars?

1 - Fire TV Stick

COMPRAR A AMAZON PER 22,99 €

El Fire TV Stick és una de les millors alternatives a la Chromecast. Permet transmetre contingut des de l’ordinador o dispositius mòbils a la teva televisió.

A més, té Alexa incorporat, així que podràs utilitzar la teva veu per buscar contingut i iniciar la reproducció en múltiples apps.

Aquest model ve amb comandament per veu Alexa. Així que podràs utilitzar la teva veu per buscar contingut i iniciar la reproducció en múltiples apps com Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, DAZN, Atresplayer i Mitele.

2 – Finish Powerball Quantum XXXL

COMPRAR A AMAZON PER 24,99 €

El detergent rentaplats en pastilles Finish Quantum ofereix neteja i brillantor al teu rentaplats.

La seva tecnologia multicàmera activa cada un dels tres ingredients netejadors quan és necessari durant el cicle.

L’acció Brillantor i Protecció del vidre permet que la cristalleria mantingui la seva brillantor per més temps, i la de Protecció de la plata protegeix millor els objectes de plata.

A més, la tecnologia PowerBall potencia l’eficàcia de la pastilla per oferir brillantor i neteja.

3 - Freidora de aire Cosori

COMPRAR A AMAZON PER 139,99 €

Aquesta fregidora d’aire té una capacitat de 5,5 litres amb una gran pantalla led sensible al tacte.

La funció de preescalfament i manteniment de la calor permet cuinar els teus plats favorits i mantenir-los a la temperatura ideal fins a l’hora del dinar o el sopar.

Notícies relacionades

La cistella antiadherent es pot rentar al rentaplats, per la qual cosa podràs rentar fàcilment.

11 programes preestablerts perquè no se’t resisteixi cap plat, ja sigui un pollastre rostit, patates fregides o bacó cruixent.