A la sala Razzmatazz

Investiguen un nou cas de punxada a una dona a Barcelona

  • Els Mossos indaguen en els fets, ocorreguts aquesta setmana, mentre que la discoteca obre una investigació interna després de les crítiques de la víctima

Investiguen un nou cas de punxada a una dona a Barcelona

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Jordi Ribalaygue
Jordi Ribalaygue

Periodista

Especialista en Barcelona i àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir un nou episodi en què una dona va patir presumptament una punxada mentre es trobava en una discoteca. En aquesta ocasió, la suposada agressió va tenir lloc la nit de dimecres a dijous a la sala Razzmatazz, una de les més conegudes de Barcelona. La víctima ha relatat a Twitter que una persona se li va abalançar per l’esquena i que va notar una picada al braç. Afirma que, poc després, se li va començar a adormir la zona on va rebre la punxada.

La policia explica que va contactar amb l’afectada després que relatés la presumpta agressió a les xarxes socials. La noia ha presentat denúncia, afegeixen els Mossos. Els atacs amb xeringues a dones han proliferat en locals d’oci nocturn i actes festius multitudinaris aquest estiu en diferents punts d’Espanya.

Notícies relacionades

En el relat que ha difós sobre el succés, la jove explica que la punxada li va provocar una marca al braç dret i que, després d’alertar un agent de seguretat, va ser atesa per un infermer de la discoteca. No obstant, la noia assegura que els empleats del local no li van donar credibilitat i els acusa d’haver-la volgut «manipular» per «no fer mal a la imatge de la seva discoteca».

Razzmatazz ha respost els missatges de l’afectada i ha assegurat que ha obert una investigació interna per aclarir el que ha passat. «Si l’infermer titulat que era a càrrec aquell dia, o si s’ha comès alguna mala praxi, prendrem les mesures oportunes perquè no torni a passar», ha assegurat la sala de festes.