Víctima de 43 anys

Mor al precipitar-se amb parapent per un barranc de Lleida

  • L’home participava en un vol a Àger amb cinc persones més quan s’ha precipitat en una zona de difícil accés

Mor al precipitar-se amb parapent per un barranc de Lleida
1
Es llegeix en minuts

Un home de 43 anys ha mort aquest dissabte a l’estimbar-se mentre volava amb parapent a Àger, a la província de Lleida. La víctima participava en un vol d’una escola d’esports d’aventura amb cinc persones més quan s’ha precipitat pel barranc de Grillons, una zona de difícil accés, han informat els Bombers de la Generalitat.

Després de rebre avís del succés a les 13.43 hores, els equips d’emergència s’han desplaçat al lloc dels fets per mirar de rescatar l’home amb vida. Un equip terrestre l’ha localitzat en un roquissar abrupte. Les males condicions per endinsar-se a la zona rocosa ha obligat a mobilitzar un helicòpter amb efectius dels Grups d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

Una vegada superats els obstacles per acostar-se a la víctima, els equips d’emergència han trobat l’home «en situació d’inconsciència i sense signes vitals», han explicat els Bombers en un comunicat. Els sanitaris del SEM han iniciat immediatament maniobres de reanimació cardiopulmonar, però no han aconseguit salvar-li la vida.

Agents dels Mossos d’Esquadra han acudit al lloc dels fets i investiguen les causes que han provocat l’accident. Un cop que han finalitzat les tasques policials, els bombers han evacuat el cadàver.

Temes:

Lleida