Afecta la R-4

Una fuita de gas a Sant Joan Despí talla la circulació de Rodalies dues hores

Entre Martorell i l’Hospitalet ha sigut «inviable» establir un transport alternatiu amb autocars

abertran29754855 rodalies clot bertran170801082022

abertran29754855 rodalies clot bertran170801082022

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La circulació ferroviària ha estat interrompuda durant dues hores entre Castellbisbal (Vallès Occidental, Barcelona) i Cornellà de Llobregat per una fuita de gas pròxima a la zona de vies a Sant Joan Despí (Baix Llobregat), segons ha informat Renfe. La incidència ha afectat els trens de la línia R-4 des de l’inici del servei al voltant de les sis del matí i fins a les 8.05 hores.

Durant la incidència, en plena hora punta, els serveis de la R-4 nord han iniciat o finalitzat el recorregut a l’Hospitalet de Llobregat. Els de la R-4 sud anaven de Sant Vicenç de Calders a Martorell i des d’allà s’adreçava els viatgers als trens de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Segons les mateixes fonts, la línia anirà recuperant progressivament els horaris a mesura que passin les hores.

1.195 usuaris sense subministrament

Notícies relacionades

De Martorell a l’Hospitalet no hi ha hagut servei i ha sigut «inviable» establir un servei alternatiu per carretera per la logística de les companyies d’autocars, segons l’operadora ferroviària. Per això, s’ha recomanat als viatgers que utilitzessin altres mitjans de transport en aquest tram.

L’avaria de gas, a més, ha deixat 1.195 persones abonades sense subministrament, segons ha informat Protecció Civil, cosa que ha obligat a activar la prealerta del pla Procicat :