CAMPANYA ‘Orgull s’escriu amb H’

César Frey, l’artista urbà que crearà un mural homenatge a tots els asturians

L’escriptor de grafiti conegut com El Séptimo Crío culminarà la campanya «Orgull s’escriu amb H» amb l’execució d’un mural de l’1 al 18 de juliol

1
Es llegeix en minuts

Apel·lar a l’orgull de pertinença a la regió on vas néixer o on vius és l’objectiu de la campanya «Orgull s’escriu amb H», impulsada per l’empresa de tecnologia Honor i ‘La Nueva España’, diari pertanyent al mateix grup editorial, Prensa Ibérica, que aquest diari.

La primera fase d’aquesta campanya, que va arrencar el mes d’abril passat, va fer que la societat asturiana es preguntés si de veritat ser asturià és motiu d’orgull. Per fer-ho van llançar dotze preguntes corresponents a dotze tòpics que, amb l’ajuda dels asturians, es van aconseguir desmentir. Una ajuda que es tradueix en més sis milions d’impactes a les xarxes socials i més de 125.000 interaccions amb el contingut en tan sols quatre setmanes.

En una segona fase, que ha durat dos mesos, les respostes han vingut de la mà d’alguns dels personatges d’origen asturià més carismàtics i que millor connecten amb el públic. I ho han fet a través d’un serial de dotze vídeos corresponents a dotze temàtiques. Les entrevistes han estat conduïdes pel periodista Pachi Poncela i han comptat amb la participació de Luis Fernández Vega, president de l’Institut Oftalmològic Fernández-Vega; David Feito i Juan Luis Suárez, integrants d’El Sueño de Morfeo; Esther i Nacho Manzano, cuiners de Casa Marcial, dues Estrelles Michelin i tres Sols Repsol; Jacobo Cosmen, president d’Alsa; María Teresa Álvarez, periodista i escriptora; Marcos Luengo, dissenyador; Daniel Suárez, fundador i CEO de Zapiens; Esther Cueli, directora general d’Aguas de Fuensanta; Pedro Llana, president de BIOW; Hugo Fontela, pintor; Lucía Martiño, surfista professional, i Blanca Romero, actriu i model.

L’obra d’art

Notícies relacionades

L’obra d’artAra és el moment de rendir homenatge a aquests personatges. I és que aquests 15 protagonistes formaran part de l’obra que portarà a terme l’artista urbà César Frey, i que constituirà un homenatge que Honor i ‘La Nueva España’ reten a Astúries.

El període d’execució serà de l’1 al 18 de juliol. Durant aquest temps, l’anomenat El Séptimo Crío pintarà, a tall d’exhibició, de dilluns a diumenge en horari d’11.00 a 19.00 hores, el nou ‘Sargent Pepper’ del segle XXI. La ubicació elegida serà l’exterior de l’edifici del diari de ‘La Nueva España’