C-66

Una conductora mor en un xoc frontal amb una furgoneta a Girona

El sinistre va passar aquest dilluns cap a les 17.20 hores i un tercer automòbil s’hi va veure implicat al col·lidir amb els dos primers accidentats

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital     Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts
EFE

La conductora d’un turisme ha mort aquest dilluns a la nit a conseqüència de les ferides patides en un xoc frontal amb una furgoneta a la carretera C-66 al seu pas per Cornellà del Terri (Girona), en el qual un dels vehicles va envair el carril contrari.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre va passar aquest dilluns cap a les 17.20 hores i un tercer automòbil s’hi va veure implicat al col·lidir amb els dos primers accidentats.

La conductora del turisme, una veïna de Banyoles (Girona) de 68 anys, va ser excarcerada per Bombers de la Generalitat i traslladada en helicòpter en estat crític a l’Hospital Trueta, on ha mort de nit.

Quatre persones més van resultar ferides de menor gravetat i també van ser traslladades a aquest mateix centre hospitalari de referència de la província.

La incidència va activar cinc patrulles de Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Notícies relacionades

La via es va mantenir tallada per complet fins a les 20.15 hores mentre es realitzaven desviacions per l’interior de la població.

79 morts en carreteres catalanes

El Servei Català de Trànsit recorda que amb aquesta víctima ja són 79 les persones que han mort en accident de trànsit des de començament d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.