Fuga a gran velocitat

Dos lladres moren al precipitar-se per un pont de l’AP-7 durant una persecució dels Mossos

Les dues víctimes conduïen una furgoneta que circulava a poca velocitat de matinada per aquesta carretera i constava com a robada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues persones han mort aquest diumenge a la matinada al precipitar-se per un pont de 30 metres a l’AP-7 a l’altura de Sant Julià de Ramis (Girona) quan intentaven fugir dels Mossos d’Esquadra. Les dues víctimes conduïen una furgoneta que circulava a poca velocitat i constava com a robada. Al veure’s descoberts per una patrulla dels Mossos, van iniciar una fuga a gran velocitat per l’AP-7 que va acabar al pont sobre el riu Terri.

Notícies relacionades

Els dos homes van deixar el vehicle a la banda dreta i van saltar per l’esquerra del pont en una zona de poca visibilitat, segons informa l’ACN. La caiguda, d’uns 30 metres, va ser mortal i els agents van localitzar els cossos sense vida dels dos homes, que encara no han pogut ser identificats. El succés va tenir lloc cap a les 3 de la matinada al quilòmetre 52,5 de l’AP-7, en un pont de gran altura que passa per sobre del riu Terri.

Els Mossos han obert una investigació, però sospiten que les dues víctimes podrien ser lladres dedicats a robar mercaderies a les àrees de servei de l’AP-7. L’autopista va estar tallada durant una estona a la zona en sentit nord com a conseqüència del succés, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).