Sinistralitat viària

Mor un motorista de 29 anys en un accident a la Ronda de Dalt de Barcelona

Nou de les deu víctimes de trànsit d’aquest any a la ciutat anaven amb moto

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital     Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts

Un motorista de 29 anys va morir divendres sobre les quatre de la tarda al col·lidir amb un cotxe al punt quilomètric 9.5 de la Ronda de Dalt de Barcelona en sentit Llobregat. Fins al lloc del sinistre es van traslladar diverses ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i patrulles de la Guàrdia Urbana.

Notícies relacionades

Aquesta és la desena víctima mortal en un sinistre de trànsit a Barcelona des d’inicis de 2022, nou dels quals són motoristes, ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

Comunicat municipal

El consistori ha lamentat la mort i reafirma el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes en els accidents de trànsit.