HORÒSCOP DIARI

Amor, diners, salut: així serà avui el teu dia segons el teu horòscop

Consulta l’horòscop diari a El Periódico. Estigues al cas del que t’ofereix la fortuna en l’amor, la feina i els diners i que no t’agafi desprevingut.

Amor, diners, salut: així serà avui el teu dia segons el teu horòscop
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Et presentem el teu horòscop d’avui, dimecres, perquè estiguis al dia del que t’ofereix en l’amor, la feina i la fortuna. Aquí trobaràs en detall les prediccions dels astres per al dia d’avui signe per signe. Esbrina si la fortuna està del costat del teu signe zodiacal o si, per contra, és millor no arriscar i anar amb compte durant el dia d’avui.

Àries (21 març a 19 abril)

Dia amb alguns moments espinosos en el terreny professional, que superaràs sense que afectin la teva economia. Bona tònica familiar i no tant en el pla amistós, en el qual hi ha risc d’enfrontament. 

Taure (20 abril a 20 maig)

Probabilitats que sorgeixin diferències de criteri entre socis o companys de feina. Ves, doncs, amb peus de plom. Relacions amistoses i familiars variades. 

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Bufaran vents poc favorables pel que fa a l’aspecte econòmic. Un familiar es pot mostrar excessivament susceptible, així que has de mesurar molt bé les paraules. 

Càncer (21 juny a 22 juliol)

El teu to vital no serà l’adequat per avançar a la feina, hauràs de fer un esforç o podries tenir problemes. Hi haurà sotragades en la teva vida familiar si no exterioritzes el que sents.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Falta de concentració i molta desgana alentiran el teu acompliment laboral, i t’exigiran més esforç del normal. Bona entesa amb familiars i amics.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Procura ser evasiu en temes professionals i no adquireixis compromisos si no estàs convençut que et convenen. Dia poc favorable per mesclar diners i amistat. 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

El teu ritme de treball pot ser esgotador si et deixes portar pels esdeveniments. Procura agafar-te un respir en lloc d’accelerar. El panorama afectiu es presenta immillorable. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Diners i feina es mouran avui en un to més tranquil si no t’entossudeixes a buscar-te complicacions. Excel·lent grau de comunicació sentimental i familiar.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Alguna dificultat econòmica et pot fer anar de corcoll. No et convé prendre decisions professionals poc meditades. Procura suavitzar el clima familiar, una mica tens.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Dia amb propostes o possibilitats d’inversió, que no has d’acceptar sense un 

estudi detallat. Petits núvols en el panorama familiar que desapareixeran amb una mica de carinyo.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

No et deixis pressionar tant a la feina i procura racionalitzar-la si no vols que se’n ressentin els teus nervis. En el terreny amistós hi pot haver un malentès que et convé aclarir. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

El teu entorn laboral presenta punts conflictius que s’aniran solucionant per si mateixos. Hi haurà millora en les teves relacions afectives, però un amic et pot causar una decepció. 

Temes:

Horòscop