Esdeveniment tecnològic

Dos mil euros per veure Barack Obama a Màlaga

L’expresident dels Estats Units visitarà la ciutat per participar en una conversa de preguntes i respostes en la sisena edició de DES-Digital Enterprise Show 2022

Dos mil euros per veure Barack Obama a Màlaga
1
Es llegeix en minuts

L’expresident dels Estats Units Barack Obama participarà en una conversa de preguntes i respostes en la sisena edició del fòrum internacional sobre innovació i transformació digital, DES-Digital Enterprise Show 2022, que tindrà lloc per primera vegada a Màlaga. 

Però, xerrar amb l’expresident té el seu cost. Un preu que ronda els 2.000 euros. 

Per a això, les entrades han de ser de categoria «Honour Pass» i el cost total del qual és de 1.990 euros per persona. Amb aquests tiquets, els assistents podran tenir accés a «una conversa amb el president Barack Obama» i accedir als tres dies que dura el certamen. La xerrada compta amb límit d’entrades. 

La resta d’entrades per a l’esdeveniment ronden des dels 60 fins als 675 euros. Amb el «Business Pass» es podrà accedir als tres dies i alguns dels diferents esdeveniments del fòrum. Amb l’entrada «Premium VIP Pass» existeixen dues opcions i amb dos preus diferents.

Un dia amb aquesta entrada en el DES-Digital Enterprise Show 2022 costa 300 €. Mentre que s’han de pagar 675 € per tres dies. Aquestes opcions inclouen una sèrie d’accessos a altres àrees exclusives. 

Notícies relacionades

El DES 2022 és l’esdeveniment tecnològic que reunirà més de 12.000 congressistes i que té com a propòsit impulsar la digitalització de les empreses i administracions per augmentar la seva competitivitat i impulsar el desenvolupament econòmic i social.

A més de l’expresident, DES 2022 comptarà amb un llarg llistat d’experts internacionals de la talla de Gunter Pauli, fundador de ZERI (Zero Emissions Research and Initiatives), emprenedor i l’especialista més gran sobre economia blava; Liz Parrish, que exposarà els avenços en la seva investigació per desenvolupar un mètode que revertirà l’envelliment de les cèl·lules i permetrà allargar l’esperança de vida; i Jesús Hernández Galán, director d’Accessibilitat i Innovació de la Fundació ONCE, que analitzarà com la tecnologia pot ajudar les persones amb discapacitat a augmentar la seva autonomia.