Successos

Detingut el fill de Paul Auster i Lydia Davis per la mort per sobredosi de la seva filla de 10 mesos

La nena va morir al novembre, i una autòpsia ha revelat ara que hauria mort per haver ingerit heroïna i fentanil

Detingut el fill de Paul Auster i Lydia Davis per la mort per sobredosi de la seva filla de 10 mesos
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El fill de l’escriptor Paul Auster i la seva primera dona, la també escriptora Lydia Davis, ha sigut arrestat per la policia de Nova York acusat d’homicidi involuntari després de la mort per sobredosi de la seva filla de 10 mesos, van informar aquest dissabte fonts oficials. Segons les forces de l’ordre, Daniel Auster, de 44 anys, estava cuidant la seva filla Ruby l’1 de novembre passat quan va trucar a la policia perquè anés a la seva residència del comtat de Brooklyn, van apuntar els mitjans locals.

Els serveis d’emergència que van anar a casa seva van trobar la neta dels dos escriptors inconscient i la van traslladar al Methodist Hospital, on es va confirmar la seva mort. Una autòpsia ha revelat ara que la menor va patir una sobredosi de fentanil i heroïna, però es desconeix com va ingerir les drogues.

Notícies relacionades

Daniel Auster, que té antecedents penals relacionats amb les drogues, va ser arrestat divendres a la nit i acusat d’homicidi involuntari i homicidi negligent. El seu pare, Paul Auster, ha escrit obres com ‘Un home a les fosques’, ‘El llibre de les il·lusions’, ‘Trilogia de Nova York’ i ‘Leviatan’, i ha rebut nombrosos guardons, entre els quals el premi Príncep d’Astúries de les lletres el 2006. La seva mare, Lydia Davis, és traductora i autora de relats i contes curts i va ser la guanyadora del premi internacional Booker del 2013.

Paul Auster té dos fills, Daniel Auster i Sophie Auster, fruit del seu segon matrimoni, amb la també escriptora Siri Hustvedt.

Temes:

Drogues Heroïna