Pallissa i insults

Els Mossos investiguen una brutal agressió homòfoba a un jove a Girona

Un membre de seguretat de l’estació de Renfe va evitar que els agressors seguissin atacant el jove, que va rebre un cop de puny a la cara i puntades de peu

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió homòfoba a un jove de Girona que va rebre una pallissa i insults.

La víctima tornava a casa cap a dos quarts de sis del matí de diumenge 20 de març i portava posada una mascareta amb l’arc de Sant Martí. Inicialment pretenia agafar un taxi a l’avinguda Ramon Folch, però no en va trobar cap de disponible i va decidir tornar caminant cap al barri de Sant Narcís.

Quan passava pel Parc Central, dos homes d’entre 30 i 40 anys li van demanar tabac. El jove els va dir que no fumava i va seguir caminant. De sobte, un dels agressors li va fer una empenta i després li van pegar un cop de puny a l’ull.

Notícies relacionades

La pallissa va continuar amb puntades de peu constants i insults com «’maricon’ de merda», «no hauries d’haver nascut» i «et violarem». Al cap d’uns minuts, un membre de seguretat privada de l’estació de trens va sortir a assistir jove per protegir-lo.

En aquell moment els dos agressors es van aturar i, al veure que arribaven més membres de seguretat, van fugir corrents de la zona en direcció a l’estació de l’AVE.